Allmänna villkor

Allmänna villkor

LINES by ellie och du som kund har ett avtal om köp när du betalat din vara, steget efter att du klickat på "skicka order” i kassan. En automatisk orderbekräftelse skickas till dig per mejl efter att du betalat via betalkort, din internetbank eller lämnat dina uppgifter till vår samarbetspartner för fakturabetalning. Väljer du att betala med Swish så behandlar vi din order efter att du betalat enligt instruktionerna i bekräftelsemailet. När allt är packat och klart hos oss på LINES by ellie får du ett nytt mejl med information om att ditt paket eller brev är på väg till dig. Via det mobilnummer du lämnat till oss i kassan får du även ett SMS när paketet kan hämtas ut på Posten eller hos ditt DHL-ombud. LINES by ellie ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig person med målsmans tillstånd. 

LINES by ellie använder cookies
linesbyellie.se använder cookies för att komma ihåg dina inställningar när du besöker sidan och för att webshoppen ska fungera på rätt sätt. Inget annat.

Eventuell fel produktinformation
Skulle vi råka ha uppgivit felaktigheter i t.ex. pris, leveranstid, produkttext eller liknande förbehåller vi oss rätten att korrigera detta vid genomgång av din order. Om du som kund inte godkänner vår korrigering får du självklart välja att avboka din order, detta självklart utan kostnad.